Canon Lens EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS

Average rating
  • 4.4375
Rp. 5.050.000

Canon EF-S 18-135mm F/3.5-5.6 IS termasuk lensa standard zoom yang dilengkapi sistem Canon Image Stabilization dengan keunggulan 4-stop, dalam kondisi pencahayaan yang kurang optimal. Kompatibel dengan Canon APS-C.

Description for this product is not yet available. Check back soon!
Brand CANON
Maximum Magnifications 0.21x
Image Stabilization yes
Minimum Focusing Distance 1.5' (0.45m)
Focal Length 18-135 mm
Autofocus yes
Filter Thread 67 mm
Maximum Diameter 3.0" (75.4mm)
Maximum Reproduction Ratio 1:4.7
Minimum Focus Distance 1.5' (45cm)
Angel Of View 74° - 11°
Format Compatibility Canon (APS-C)
Camera Mount Type Canon EF-S
Aperture Range Maximum: f/3.5 - 5.6 Minimum: f/22 - 36
Weight 455g
Warranty PT Data Scrip
Write Your Own Review
Anonymous 04. May 2012
  • Currently 3/5 Stars

ini lensa recomended banget deh klo traveling cukup bawa lensa ini aja gak perlu bw yg laen, bs buat candid jg lg
harganya terjangkau cocok banget buat pemula.....

Anonymous 06. December 2011
  • Currently 3/5 Stars

Anonymous 25. September 2011
  • Currently 3/5 Stars

Anonymous 26. May 2011
  • Currently 3/5 Stars

Anonymous 04. May 2011
  • Currently 3/5 Stars

Lensa ini bener-bener sapu jagat.

Widenya cukup dapet, telenya juga cukup dapet.
Bahannya lebih kokoh dari kit yang 18-55mm.

Sayangnya zoomnya suka melorot

Anonymous 03. May 2011
  • Currently 3/5 Stars

Anonymous 03. April 2011
  • Currently 3/5 Stars

Anonymous 21. March 2011
  • Currently 3/5 Stars

Its a good lens though its not better than 17-85mm IS USM (the one comes with canon 50d kit)

Anonymous 05. January 2011
  • Currently 3/5 Stars

Anonymous 01. December 2010
  • Currently 3/5 Stars

Anonymous 30. November 2010
  • Currently 3/5 Stars

good lens bagus banget buat ukuran lensa std

Anonymous 27. November 2010
  • Currently 3/5 Stars

good lens

Anonymous 27. October 2010
  • Currently 3/5 Stars

Buat gw ini lensa sangat baik untuk kita bawa traveling, jadi cukup bawa 1 lensa aja.

Untuk qualitas juga cukup baik.

Anonymous 21. September 2010
  • Currently 3/5 Stars

Anonymous 15. August 2010
  • Currently 3/5 Stars

This is a great step up lens from the 18-55 kit lens. but don't expect high image quality, the purpose of this lens is to be walk around lens with enough reach

if you after image quality, i recommend the 15-85 IS USM lens or the 17-55 2.8 canon lens

Anonymous 11. August 2010
  • Currently 3/5 Stars

Review this product:
Close